Uncategorized

BLOG: TONY DUNST MERAMALKAN LEDAKAN POKER SETERUSNYA

Sejak ledakan poker pertama pada awal 2000-an, orang ramai telah meneka tentang apa yang akan mencetuskan yang seterusnya. Saya telah mendengar segala-galanya daripada “Membuka China” kepada “Menarik lebih ramai wanita” sebagai alasan bahawa kita akan melihat ledakan https://sinarlampung.com/ poker seterusnya, tetapi saya sentiasa ragu-ragu bahawa apa-apa sahaja boleh menyebabkan ‘ledakan seterusnya’.

Walau bagaimanapun, enam bulan yang lalu telah mencipta satu set syarat di mana saya akhirnya bersedia untuk mengakui, kita mungkin mengalami ledakan seterusnya; walaupun ianya singkat. Saya ingin menggunakan blog ini sebagai medium untuk membincangkan apakah syarat tersebut, dan bagaimana ia menjana minat dalam permainan poker.

Pandemik: Semua orang sedang mencari permainan baharu, hobi dan gangguan semasa tempoh kuarantin yang https://htourist.net/ panjang, dan poker nampaknya merupakan salah satu penerima manfaat utama. Bukan rahsia lagi bahawa trafik poker dalam talian melonjak pada bulan-bulan awal pandemik, dan sementara tergesa-gesa awal telah surut, saya fikir poker akan mengekalkan banyak pemain baru tersebut dari tempoh itu. Memandangkan vaksin tersedia dan kejohanan utama sedang berjalan, pemain bergegas ke bilik poker untuk pengalaman langsung. Ini terbukti dalam angka: WPT April di Seminole Hard Rock memusnahkan rekod kami sebelum ini untuk penyertaan dalam acara jelajah utama, dan semua yang berjalan di Vegas akhir-akhir ini adalah bersaiz jumbo.

Gelembung segala-galanya (dan inflasi): Saya bukan ahli ekonomi dan saya tidak akan berpura-pura tahu berapa banyak gelembung yang kita hadapi, tetapi untuk tahun lepas hampir https://htourist.net/ setiap kelas aset yang boleh dibayangkan telah membuat antara keuntungan yang baik dan meletup. Sesiapa yang memegang atau membeli aset tersebut sepanjang tahun lepas berasa seram, dan wang itu mencurah-curah ke dalam poker. Dan yang terbaik daripada keuntungan itu telah dibuat dalam mata wang kripto, yang banyak pemain poker terdedah secara agresif. Siapa tahu sama ada pasaran lembu ini bertahan selama bertahun-tahun atau hanya sehingga tweet Elon seterusnya, tetapi sementara semuanya kekal ‘Up Only’ dunia poker akan berkembang.

Momentum poker dalam talian Amerika:Poker dalam talian wang sebenar telah membuat kemajuan pada kadar glasier sejak Black Friday pada April 2011, dengan hanya tiga negeri yang mempunyai sebarang bentuk poker dalam talian wang sebenar yang sah untuk kebanyakan tahun tersebut. Walau bagaimanapun, berikutan perubahan kepimpinan (dan pengaruh) di Jabatan Kehakiman AS, terdapat keyakinan baru bahawa Akta Wayar tidak lagi akan menimbulkan risiko untuk digunakan dalam pelbagai bentuk perjudian antara negeri; membuka pintu kepada lebih banyak negeri untuk menghalalkan poker dalam talian dan berpotensi menyertai perkongsian kecairan dengan negeri yang ditubuhkan. Nampaknya semakin besar kemungkinan pasaran baharu di Michigan dan Pennsylvania akan menyertai kumpulan pemain dalam masa terdekat, yang akan menggandakan populasi pemain yang ada. Poker dalam talian yang diperluaskan juga mewujudkan potensi untuk lebih banyak satelit dan pendaftaran pihak ketiga ke dalam acara langsung utama,