G Games Menjadi Tambahan Sistem OpenGaming Terkini
toto

G Games Menjadi Tambahan Sistem OpenGaming Terkini

G Gaming Ltd, berdagang sebagai G Games, telah ditambahkan pada platform OpenGaming Light & Wonder untuk tempoh empat tahun sebagai sebahagian daripada kerjasama baharu antara kedua-dua syarikat. Light & Wonder telah live draw hongkong memutuskan untuk menambahkan G Games ke senarai ekosistem kandungan inovatifnya yang bertindak balas terhadap produk berkualiti yang dapat disampaikan oleh G Games untuk sektor iGaming.

Optimis Light & Wonder tentang Penambahan G Games pada OpenGaming
Terima kasih kepada OpenGaming, G Games akan mempunyai akses kepada beberapa pengendali yang memerlukan kandungan yang inovatif, boleh dibezakan dan tertumpu kepada pemain. G Games menawarkan beberapa tajuk slot, daripada klasik kepada video, kepada permainan moden. Syarikat itu mengembangkan lagi permainan meja dan menawarkan pelbagai tajuk loteri.

Gaya tandatangan unik G Games menjadikannya pilihan utama dalam kalangan pemain. Studio ini memfokuskan pada mekanik yang diilhamkan oleh permainan video, kesan sinematik dan ciri permainan untuk memastikan tajuknya dipotong tinggi dalam industri dan berjaya menonjol.

Syarikat itu menumpukan pada pembangunan permainan wang sebenar, dan ia telah menjadi hit mutlak dengan beberapa tajuk seperti Cheeky Fruits, Clover Rainbow, Elite of Evil, dan Psycho Candies. Produk loteri syarikat popular dengan ahli Persatuan Loteri Dunia dan G Games sendiri adalah nama yang semakin penting dalam industri iGaming.

Penambahannya kepada ekosistem OpenGaming adalah hasil daripada merit Result SDY dan platform syarikat itu sendiri. Pengarah perkongsian digital Light & Wonder Steve Mayes mengalu-alukan peluang ini dan berkata:

G Games telah membina reputasi yang wajar untuk membina permainan yang sangat digilap dan padat dengan ciri, berprestasi hebat pada platform OpenGaming kami.

Pengarah perkongsian digital Light & Wonder Steve Mayes
Sambungan perkongsian ini, katanya, sangat baik untuk pelanggan Light & Wonder yang berminat untuk meneroka lebih banyak permainan berfaedah oleh studio yang terbukti. CCO G Games Helen Walton juga positif tentang peluang untuk mengukuhkan hubungan syarikat dengan OpenGaming dan Light & Wonder itu sendiri. Dia menambah:

Perjanjian jangka panjang baharu itu memberikan kami landasan yang kukuh Data SGP untuk terus melancarkan rangkaian luas kandungan yang inovatif dan menarik ke pelbagai pasaran melalui jenama permainan terbesar dunia.

G Games CCO Helen Walton
Light & Wonder terus memainkan peranan penting dalam pengagregatan kandungan, dan ia melakukannya dengan pasti dan komitmen. Ia telah menjadi salah satu syarikat yang paling prolifik dari segi kandungan iGaming, dapat mengumpulkan portfolio kandungan yang berkuasa untuk dipilih oleh pelanggan dari seluruh dunia. G Games sangat sesuai dengan komitmen OpenGaming terhadap kecemerlangan.