Lotre COVID Suku Seminole Dikritik dening Anggota Suku
toto

Lotre COVID Suku Seminole Dikritik dening Anggota Suku

Suku Seminole Florida nolak tumindak sing ora cocog ing kasus sing ana gegayutan karo lotre vaksinasi sing dianakake suku nggunakake dana bantuan federal COVID-19 $ 3 yuta kanggo menehi insentif marang anggota suku supaya Keluaran HK vaksinasi virus. Media outlet Florida Bulldog wis kacarita sing suku wis ora dianakaké inisiatif bener, amarga ana anggota layak sing wis jab nanging padha ora mlebu menyang lotre.

Ketua Seminole Suku Florida Saiki Ngadhepi Kritik Kaku
Outlet kasebut uga ujar manawa wong-wong sing nampa dana kasebut ditutupi anonimitas lan angel diverifikasi. Pitakonan sanadyan ora kudu apa karo apa dhuwit dhewe iki digunakake kanti awon – IE, kanggo menehi insentif financial ing ijol-ijolan kanggo njaluk jab a.

Iki diresiki dening Perbendaharaan AS ing wiwitan pandemik karo regulator sing setuju manawa insentif finansial bisa ditawakake minangka bagean saka dana bantuan COVID kanggo wong sing divaksinasi yen jumlah kasebut ” cukup ” lan pungkasane disedhiyakake kanggo kesehatan masarakat. .

Sawetara anggota suku malah wis dibukak usulan kanggo ngganti ketua Dewan Suku Marcellus Osceola ing November, wus sing panggantos bakal mbusak masalah lotre. Osceola ditargetake babagan masalah suku liyane sing paling ora anggota 285 ora seneng, sawise mlebu petisi kanggo ngilangi.

Laura Billie , anggota suku sing ngluncurake petisi sing njaluk impeachment ketua, uga ngaku yen bocah cilik lan ora sah Osceola minangka wong pisanan Slot Online sing menang hadiah yuta dolar. Osceola sanadyan wis mbantah salah, minangka dikonfirmasi dening outlet, nyebut kawruh bab prakara.

Billie uga ragu-ragu babagan cara ketua saiki milih nyedhiakake dana bantuan COVID-19, kanthi ujar manawa ” luwih saka 80% ” wong lan anggota suku nyatane ora bisa entuk manfaat saka iku. Dheweke ngomong karo Bulldog, menehi wawasan luwih akeh babagan gerakan saiki kanggo ngganti Osceola.

Seminole nolak salah lan menehi alesan kanggo anonimitas lotre
Dewan Suku Seminole sanadyan wis mekso sing wis ora muter gawe salah lan kabeh pemenang padha digambar liwat generator randomized, akeh ing cara sing padha menang slot dianugerahi ing situs game suku. “Kanggo mesthekake asil sing adil, siji anggota staf non-Suku saka Kesehatan Suku, IT, lan Departemen Result SDY Polisi minangka siji-sijine individu sing ana ing wektu nggambar,” pratelan kasebut diwaca.

Kurang informasi umum babagan para pemenang ora kudu teka saka sawetara skema underhand, Dewan njamin, nanging saka kasunyatan manawa data medis kudu dijaga pribadi.